Geplaatst op Geef een reactie

Vandaag wordt Gistgeest 6. Maanden, wel te verstaan.

Exact 6 maand geleden brouwde ik m’n eerste officiële batch, de Love you Longtime. Echt Longtime duurde het niet of die was uitverkocht. Er zijn ondertussen 12 batches gevolgd, waarvan de eerste acht spontaan hun weg vonden naar de wijk en andere geïnteresseerden. De laatste vier batches liggen te wachten op het eerste weekend van oktober: Modeste.

Eén ding is duidelijk: de meeste mensen reageren enorm enthousiast. Wijkbewoners, vrienden, leden van het Antwerps BierCollege, het district: de feedback is fantastisch. De Gistgeest dankt u. ’t is een kwestie van stimulus-respons, en we gaan dus verder op de ingeslagen weg: er komen lekkere dingen aan.

Een kleine blik op de pipeline: het laatste zomerbier wordt de Rabarbarella, een pale ale met kilo’s rabarber en afgewerkt met Simcoe. Daarna komt de herfst binnensluipen, met mijn eerste tripel. De Vonk opnieuw. Een hazy ipa. En een heel oud plan: de shroom, een brown ale met mushrooms. Legale, uiteraard.

Deurne, let’s rock.

PS Partying with a crazy prototype, de Bitte ein Biet.

Geef een antwoord