Geplaatst op Geef een reactie

1 jaar gist. Geestig.

Rewind: een dik jaar geleden brouwde ik mijn eerste officiële bier. Stuff has happened, ondertussen. Mensen proefden. Mensen dronken. (Mensen werden dronken). Een eerste jaar van zoeken, dat staat vast: een aantal brouwsels belandden rechtstreeks in de goot, anderen waren instant uitverkocht. Maar ook van vinden: vrienden, collega’s en een publiek. Zoals op het Modeste Bierfestival, een absoluut hoogtepunt in dat eerste brouwjaar, net zoals het Meug Tastingfestival.

Fast forward: na een voorjaar van opdrachten is het hoog tijd om wat nieuwe dingen te proberen, om tegen Billies Craft Beer Festival stevig uit te pakken. Op de planning: een dark saison met rozemarijn, een hazy session ipa, een witbier à la Gistgeest (WeissWeissBaby!) en dan misschien toch maar eens iets met Brett.

Een dikke merci aan iedereen die erbij was. Ik probeer een Gistfeest te plannen.

Geef een antwoord