1 jaar gist. Geestig.

Rewind: een dik jaar geleden brouwde ik mijn eerste officiĆ«le bier. Stuff has happened, ondertussen. Mensen proefden. Mensen dronken. (Mensen werden dronken). Een eerste jaar van zoeken, dat staat vast: een aantal brouwsels belandden rechtstreeks in de goot, anderen waren… Lees verder →

Hop doet leven

Wat doe je als je studeert aan het Sint-Ursula Lyceum in Lier en sponsorgeld moet verzamelen voor een fietsproject? Een bier brouwen natuurlijk. ‘Sint-Ursula drinkt fietst’ is een flink doorgehopt blond bier van nog geen 6%. Een dorstlesser voor na… Lees verder →

Look who’s back.

De Spelt’Aap? Denk saison, denk spelt (DUH), denk fruitige hop, en denk extra dryhop om het af te maken. Hell, ik denk dat ik dorst heb.

Hard aan het werk voor Meug Festival

Op 22 en 23 maart vind je Gistgeest op Meug, in het Zuiderpershuis. Naast mijn bieren zullen er nog heel wat andere lekkere drankjes te ontdekken zijn. U komt toch ook?

Sorry, BOB.

De Nonkel Hop is er. In blik, en in veelvoud. En vooral: met heeel veeel hop. Come get some!

Let’s go fluo.

Pandan saison, test 1. Beer is all.

Is dat de Nonkel Hop?

The coolest crates…

Van een fantastisch kerstgeschenk gesproken. Ook fantastisch: nog een weekje wachten en er zitten tripels in. Op een goed jaar!

Rabarbarella: beer from outer space

Eindelijk is ze er: Rabarbarella, een saison met fruitige hoppen (mosaic en simcoe) en fruit uit de tuin. Drie weken lageren op de rabarber zorgt voor een heerlijke geur en friszure smaak. Be quick or she’s left our galaxy.  

Nieuw: de Spelt’Aap

Net gebotteld, bijna beschikbaar: de Spelt’Aap. Een saison met spelt, en wat hop. Of wat dacht je? Kom hem gerust proeven op Deurne Wintert, zaterdag 8 december, vanaf 16 uur. Cheers!

« Oudere berichten

© 2019 gistgeest

Omhoog ↑